Zamieszczone przez shado
Czym zatwierdzić kod w tym radiu?
Zwiń
X
-
Czym zatwierdzić kod w tym radiu?
Mam prośbę:
Którym klawiszem zatwierdzić kod po wpisaniu go w tym radioobiornku? (MS201 - zdjęcie)
I czy kod to tylko kolejność cyferek (1,2,3,4) czy też może tak długo i tyle razy naciskać jedynkę, aż uzyskam np. cyfrę 7 na pierwszym miejscu kodu?
Jak to jest?
Bardzo dziękuję za pomoc.Załączone pliki
-
-
Wciskasz 1 kilka razy i masz konkretną literkę. (np wciskacz pięć razy literę 1 i masz 5) potem 2 , 3 i 4. ja w swoim radyjku zatwierdziłem tym od znajdowania stacji. Czyli w Twoim przypadku to by było Tuning Trace.
jeśli pomogłem to wiesz co kliknąćOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
z tego co mi wiadomo to jest konkretny do radia przypisany od nowości. Ale słyszałem że w ASO chyba mogą Ci pomóc jeśli nie masz kody bądź jakieś spece od radyjek. ALe głowy sobie za te info uciąć nie dam musi ktoś to potwierdzić.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Rozkodować można teoretycznie wszystkie radia u speców, a w praktyce ok. 90%. Ale kod jest tylko jeden i bez możliwości modyfikacji. Na punkcik się spóżniłem , ale od tego jest forum aby i bez tego pomagać. :wink:Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
Komentarz